Artikelen

Artikel : Uw bedrijfsdata in een App

Veel bedrijfsdata staat op servers, PC’s of in de Cloud. Met daarin gegevens over uw klanten, diensten en producten.

Uw mobiele medewerkers hebben deze gegevens steeds meer op locatie nodig voor een goede dienstverlening. Ontsluiten van de bedrijfsgegevens op een beheersbare en veilige manier is dan de oplossing. Maar wat is de beste manier?

Een voor uw bedrijf geoptimaliseerde app met elektronische formulieren is de beste manier om uw gegevens op de juiste manier en in samenhang te tonen aan uw medewerkers. In formulier vorm zorgt dit op een gestructureerde en herkenbare weergave.

In feite kan voor ieder soort informatie snel een elektronisch formulier worden samen gesteld. Met ieder soort gegevens en uitvoering die u wenst.

Deze elektronische formulieren kunnen als module aan de basis CaveApp worden toegevoegd. Hiermee krijgt u direct een beveiligd en compleet stuk gereedschap voor uw medewerker in handen.

Artikel : Flexibele apps of vaste integrale app?

Allerlei apparaten, van TV , airconditioning tot en met garagedeuren, kan je al jaren bedienen met een vast bedienapparaat of afstandbediening. Andere apparaten hebben hun eigen vaste bediening-scherm of paneel. Denk aan de elektrische verwarming, de koelkast maar ook het navigatiekastje in de auto.

Vandaag kan je er vaak voor kiezen om de bediening via een app uit te voeren. Dat heeft voor- en nadelen.

Één apparaat

Met een Smartphone of Tablet met apps heb je zonder meer de meest flexibele en goedkoopste oplossing. Maar is dat wel altijd even praktisch? En gelden voor thuis andere regels dan voor het werk.

Zolang je één app tegelijkertijd gebruikt is er niet veel aan de hand. Omschakelen naar een andere app is relatief eenvoudig.

Het wordt anders als je continue één app continue nodig hebt. Denk aan bijvoorbeeld de app waarmee je van je werk gegevens binnen krijgt en die je nodig hebt om gegevens in te voeren. Zoals bijvoorbeeld de CaveApp. Dan begint app wisselen wat vervelend te worden. Want juist op die momenten heb je dus ook kans dat je data mist of zaken vergeet.

Daarom is het mogelijk bij de CaveApp om deze “vast” te zetten. Dit betekent dat zolang het apparaat aan staat, de CaveApp vast in zicht staat. De gebruiker kan gedurende inlog tijd (voorbeeld instelling) alleen overschakelen naar geselecteerde apps.

Continue beschikbaar
Daarmee heeft de werkgever de garantie dat de bedrijfsapplicatie continue beschikbaar is voor de mobiele medewerker. En dus ook geen andere ongewenste apps geïnstalleerd en gebruikt kunnen worden. En in feite is een specifiek bedienapparaat gecreëerd voor de eigen bedrijfsapplicatie.

Integrale app

De CaveApp is een integrale app welke meerdere apps voor de gebruiker beschikbaar heeft. Voor de manier waarop zijn meerdere instellingen beschikbaar. En daarmee kunnen de voordelen van een vaste app op verantwoorde wijze gecombineerd worden met flexibele apps.

Zo kan de CaveApp ook tijdens het rijden een andere app “vast” naar voren schuiven : de navigatie app. Verbetert de veiligheid ook nog.